Om Trondheim Arbeiderparti

Trondheim Arbeiderparti

"Bilde av over 20 frivillige fra Trondheim AP som har på seg arbeiderpartiskjorter og gjør seg klare til å gå husbesøk. De frivillige står i rundkjøringen på Flatåsen og det er sol og godt vær"

Foto: Sandra Skillingsås

I Trondheim Arbeiderparti ønsker vi å sette skole og eldreomsorg fremfor Høyre og FrPs skattekutt.

Vil du bli med på laget?

Du kan bli medlem i Arbeiderpartiet her!

Styret

 • Pål Sture er fylkestingsrepresentant og medlem av hovedutvalg beredskap, klima og miljø. Han er distriktssekretær for Norsk Arbeidsmannsforbund avdeling 8, Midt-Norge. Han bor i Trondheim og er leder i Trondheim Arbeiderparti.

 • Jannicke er leder i Trondheim Arbeidersamfunn, nestleder i Trondheim Arbeiderparti og medlem i Kulturpolitisk utvalg. Hun er mangeårig aktiv som tillitsvalgt i ulike verv. Jannicke er opptatt av byutvikling og aktivitet i sentrum, NTNU Campusutvikling, kultur og frivillighet, mangfold, pensjon og et organisert arbeidsliv.

 • Trond Giske

 • Synne Løvvik

  Synne er nestleder i AUF i Trondheim og videregående elev. I styret i Trondheim Arbeiderparti er hun sekretær.

 • Ismail er fra Tiller i Trondheim, han er fylkestingsrepresentant og medlem av hovedutvalg for utdanning. Ismail er også fast bystyrerepresentant i Trondheim, hvor han er medlem i helse- og omsorgskomiteen. Foto: Carl-Erik Eriksson

 • Magnus Aastrøm

  Magnus er medlemsansvarlig i Trondheim arbeiderparti, og nestleder i Nidaros sosialdemokratisk forum. Han sitter som vara i bystyret i Trondheim, og som vara i både Finans- og næringskomiteen og i Organisasjonskomiteen. Magnus har bakgrunn fra mange ulike roller og verv både i partiet og i fagbevegelsen., og engasjerer seg også i samfunnspolitisk arbeid igennom Norsk Folkehjelp.

 • Sara har hatt mange roller og verv i Kolstad arbeiderlag og i Trondheim Arbeiderparti. Hun var vår varaordførerkandidat til valget 2023. Nå er hun Kommunalråd og nestleder for bystyregruppa vår. I styret til Trondheim Ap er hun kvinnekontakt. Hun har et bredt interessefelt, men brenner spesielt for at alle barn uansett foreldrenes størrelse på lommeboka får en god oppvekst.

 • Marit Selfjord

  Marit Selfjord er utdannet lærer og kulturarbeider, delvis pensjonert. Aktiv innen demensomsorg, kunst & kultur. Hjertesaker: skole, klima og naturmangfold. Mormor til 2 jenter og feminist.

 • Medlem i Heimdal Arbeiderlag siden 2018, styremedlem i Trondheim Arbeiderparti. Er aktiv i FO(Fellesorganisasjonen) med forskjellig verv der. Engasjert i nærmiljøpolitikk på Heimdal, og hvordan byen vår skal se ut.