Om Trondheim Arbeiderparti

Trondheim Arbeiderparti

"Bilde av over 20 frivillige fra Trondheim AP som har på seg arbeiderpartiskjorter og gjør seg klare til å gå husbesøk. De frivillige står i rundkjøringen på Flatåsen og det er sol og godt vær"

Foto: Sandra Skillingsås

I Trondheim Arbeiderparti ønsker vi å sette skole og eldreomsorg fremfor Høyre og FrPs skattekutt.

Vil du bli med på laget?

Du kan bli medlem i Arbeiderpartiet her!

Styret

 • Gunn Elin er leder i Trondheim arbeiderparti, fylkestingsrepresentant og medlem av hovedutvalg for utdanning. Hun er opprinnelig fra Tydal men nå bosatt i Trondheim og aktiv i Trondheim Arbeiderparti. Gunn Elin har lang erfaring politisk og har vært både ansatt og tillitsvalgt i fagbevegelsen.

 • Jørn Arve Flått er leder i miljø og næringskomiteen. Han kjemper for at det skal være enkelt å ta miljøvennlige valg,

 • Pål Sture er fylkestingsrepresentant og medlem av hovedutvalg veg. Han er til daglig distriktssekretær for Norsk Arbeidsmannsforbund avdeling 8, Midt-Norge. Han bor i Trondheim og er aktiv i Trondheim Arbeiderparti.

 • Synne Løvvik

 • Ismail er fra Tiller i Trondheim. Han er bystyrerepresentant i Trondheim og er vara i dagens fylkestingsgruppe. Ismail brenner for et samfunn med sterkere felleskap og en god eldreomsorg. Foto: Carl-Erik Eriksson

 • Geir Jarle Sirås

  Jobber i dag som rådgiver. Har jobbet som prosjektleder ved Mantena AS. Er opptatt av at barneidretten og det brede kulturlivet skal ha en forutsigbarhet. Jernbane og samferdselspolitikken er også noe av det som opptar meg.

 • Sara har hatt mange roller og verv i Kolstad arbeiderlag og i Trondheim Arbeiderparti. Nå er hun Kommunalråd, og hun er varaordførerkandidat til valget 2023. Hun har et bredt interessefelt, men brenner spesielt for at alle barn uansett foreldrenes størrelse på lommeboka får en god oppvekst. Foto: Carl-Erik Eriksson.

 • Kristin er leder i Kolstad arbeiderlag og vara til Bystyret fra 2019 til d.d. Hun er medlem i styret til Trondheim arbeiderparti. Kristin sitter som vara i Oppvekstkomiteen, Areal og Samferdselskomiteen, i Kultur/idrett og Friluftsliv komiteen og i Arbeid og Sosialkomiteen. Hun er også kandidat til bystyret fra høsten 2023. Kristin er sterkt opptatt av barn og unges oppvekstvilkår, skole og utdanning samt helse og velferd.

 • Tarjei Leistad